Hétmagyar Harcai - Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark

November 16, 2017

 

A Hétmagyar harcai - Interaktív hadtörténeti programnap-sorozat

 

 

Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark, stratégiai partnereivel, az Ópusztaszeri Erdei Vendégházakkal, a Csillagösvény Öko Élményparkkal és a Szeri Csárdával szoros együttműködésben kialakította azt a komplex program ajánlatot, melyet családok, baráti társaságok, céges rendezvények számára kínál. 

 

Vendégeink : Harcosok és Kísérőik, gyerekek és felnőttek két vagy három napos programcsomag keretében megismerkedhetnek a játék részleteivel, felölthetik a kor ruházatát, lóra szállhatnak, szablyát emelhetnek és akár több híres csatát játszhatnak újra. 

A program keretében lehetőség van az Emlékpark kiállításainak és a Feszty-körkép megtekintésére, be lehet kapcsolódni kézműves programokba, játékokba.  A Harcos férfiaknak és ifjaknak kínálunk feledhetetlen harci élményt, adunk pótolhatatlna ismereteket, de ezzel egyidőben gondokodunk a Hölgyek, kislányok hasznos időtöltéséről is ! Részükre külön programmal készülünk. 

A Csillagösvény ÖkoÉlménypark tematikus, kreatív feladatokkal várja a Harcosakat és Kísérőiket éjszakai labirintus túrára vagy csapatépítésre, összekovácsolásra. 

Please reload

Elérhetőség:

6767 Ópusztaszer, Erdei Ferenc u. 58.

T: +36704280850

E: info@kmte.hu