top of page

Hétmagyar Harcai - Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark


A Hétmagyar harcai - Interaktív hadtörténeti programnap-sorozat

Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark, stratégiai partnereivel, az Ópusztaszeri Erdei Vendégházakkal, a Csillagösvény Öko Élményparkkal és a Szeri Csárdával szoros együttműködésben kialakította azt a komplex program ajánlatot, melyet családok, baráti társaságok, céges rendezvények számára kínál.

Vendégeink : Harcosok és Kísérőik, gyerekek és felnőttek két vagy három napos programcsomag keretében megismerkedhetnek a játék részleteivel, felölthetik a kor ruházatát, lóra szállhatnak, szablyát emelhetnek és akár több híres csatát játszhatnak újra.

A program keretében lehetőség van az Emlékpark kiállításainak és a Feszty-körkép megtekintésére, be lehet kapcsolódni kézműves programokba, játékokba. A Harcos férfiaknak és ifjaknak kínálunk feledhetetlen harci élményt, adunk pótolhatatlna ismereteket, de ezzel egyidőben gondokodunk a Hölgyek, kislányok hasznos időtöltéséről is ! Részükre külön programmal készülünk.

A Csillagösvény ÖkoÉlménypark tematikus, kreatív feladatokkal várja a Harcosakat és Kísérőiket éjszakai labirintus túrára vagy csapatépítésre, összekovácsolásra.


bottom of page