top of page

Munka+pihenés - Erdei Vendégházak Ópusztaszer

Munka? Pihenéssel egybekötve a legjobb!

A munka feladatai után a legédesebb a pihenés!

Lepje meg magát egy igazi vidéki hangulatú pihenéssel a dolgos napok után. Mindannyiunk egyik kedvenc vidéki városa Szeged, de azért valljuk be, sokszor jobban esne a csend és a nyugalom, távol a város zajától.

Sétálni az őszülő erdőben, felfedezni őseink hagyományait az Emlékparkban, kiszakadni a munkanapokon a munka világból.

Ópusztaszeri Vendégházunk a nyugalom szigeteként szolgálhat egy szegedi konferencia vagy munka után. Tapasztalja meg Ön is a hamisíthatatlan vidéki wellness szépségeit: élvezze a családias környezetet, merüljön el kültéri medencénkben vagy fűthető dézsafürdőnkben a csillagos ég alatt, melegedjen fel beltéri szaunánkban.

Az általában otthonról dolgozókra is gondolunk: 2 stabil internetkapcsolattal is rendelkező Vendégházunk tökéletes kihelyezett munkahelyként, rendhagyó irodaként is működik. Szakadjon ki Ön is a hétköznapok rutinjából, kösse össze a kellemeset a hasznossal! Pihenésképpen élvezze a csendet, sétáljon egyet az erdőben, szaunázzon, vagy vegyen részt egy frissítő masszázson!

Azok számára, akik legalább 3 éjszakát töltenek hétköznap az Erdei Wellness Vendégházban Ópusztaszeren, az alábbi akciót ajánljuk (ha közvetlenül nálunk foglalnak):

A szállást bőséges falusi reggelivel megszokott árainkon kínáljuk.

Az akcióra jelentkező vendégeink számára biztosítunk ajándék 1 órás masszázst, 1 üveg bort, ingyen szaunát, illetve ingyen kávét.

Jelentkezni a linkre kattintva tudnak: www.varunk.hu


bottom of page