VIII. Magyar Konyha Hete - Kárpátalja

January 15, 2020

A Kárpátaljai Magyar Turisztikai Tanács szervezésében 2020. február 20-23. között kerül megrendezésre a Magyar Konyha Hete. A rendezvény keretében a résztvevő kárpátaljai éttermek jelentős árengedménnyel kínálják a magyar tradicionális konyha remekeit. Az előre meghirdetett ételekre „torkos csütörtökön” 50%-os, a többi napon 25%-os kedvezménnyel várják az éttermek a vendégeket.
A rendezvény célja: megőrizni és átadni a nagyszüleink által ránk hagyott örökséget, megkedveltetni a magyar gasztronómia ízvilágát a vidékünkre érkező vendégekkel. Nem titkolt szándékunk, hogy az akció segítségével egyre több turistát szeretnénk a térségbe csalogatni. A magyar konyha hagyománya Kárpátalja számára olyan kincs, amit a háziasszonyokkal, a turisztikai szolgáltató szférában tevékenykedőkkel összefogva érdemes óvni, népszerűsíteni és megőrizni.
Látogasson el a Beregszászi, az Ungvári, a Munkácsi, a Nagyszőlősi vagy Kárpátalja más járásaiba, vegyen részt egy „izgalmas” gasztronómiai utazáson, próbálja ki a magyar konyha legfinomabb ételeit kedvezményes áron!
A látogatók jutalomsorsoláson vehetnek részt!
A sorsoláson való részvételhez az étterem nevével ellátott, fogyasztást igazoló csekket legkésőbb 2020. március 20-ig kell eljuttatni a 90200 Beregszász, Timoscsuk M. u. 6. szám alá (Kárpátalai Magyar Turisztikai Tanács) személyesen vagy postai úton.
Várjuk a kárpátaljai vendéglátóhelyek (étterem, kávézó, falusi vendégház, borosgazda stb.) csatlakozását az akcióhoz!
Jelentkezési határidő: 2020.január 31.
Jelentkezni a turisztikaitanacs@gmail.com e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámokon lehet:
+380662474720 vagy +380992623820
A rendezvénnyel kapcsolatos információkat kísérjék figyelemmel a
Kárpátaljai Magyar Turisztikai Tanács facebook oldalán és a www.kmtt.info weboldalon.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Please reload

Elérhetőség:

6767 Ópusztaszer, Erdei Ferenc u. 58.

T: +36704280850

E: info@kmte.hu