top of page

BBQ/Élménynap Ópusztaszeren

A nagy érdeklődésre való tekintettel, az Ópusztaszeri Erdei Vendégházak bemutatja:

MÁSODIK BBQ/GRILL élmény nap Ópusztaszeren


A márciusi időpontra minden hely betelt, köszönjük az érdeklődést! Ezért BBQ és GRILL mesterünkkel, Nagy Ivánnal közösen úgy döntöttünk, duplázunk! A program adott, várjuk az érdeklődőket új időpontunkban: 2023.04.15.


Ismét egy egész napot szentelünk a kerti sütögetés magasiskolájának, hogy szállóvendégeink is megismerkedhessenek az ételek ötcsillagos minőségével!


Vendégeink a megszokott vidéki wellness programjaink (fűtött jacuzzi , szauna , masszázs , szállodai minőségű ágyak , őszinte vendégszeretet az erdő szomszédságában ) mellett igényük szerint részt vehetnek a BBQ és GRILL ételek készítésének minden lépésében, a húsok előkészítésétől az eredmény megkóstolásáig .


Ebben nem más lesz segítségünkre, mint Nagy Iván, SunCity BBQ Szeged versenycsapat vezetője, nemzetközi BBQ versenyek díjazottja, saját BBQ fűszerkeverék megalkotója. Ha Ön azt hiszi, kóstolt már jó BBQ húst, akkor jöjjön el, és próbálja ki Iván ételeit! Nekünk leesett az állunk, és garantáltan minden résztvevő így fog érezni !

Tartsanak velünk a tavasz legfinomabb programjára, és lessék el a BBQ és GRILL csínját-bínját egy igazi profitól!


Időpont: 2023.04.15. Helyszín: Ópusztaszeri Erdei Vendégházak Parkolás: a helyszínen megoldott, ingyenes

Szobafoglalás: info@varunk.hu +36 70 88 55 426 https://www.varunk.hu #varunk #hazavarunkopusztaszerre Hazavárunk Ópusztaszerre!


Comments


bottom of page