top of page

IX. Mórahalmi Pálinka- és Tepertőfesztivál

Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Mórahalmi Pálinka- és Tepertőfesztivál, mely remek hangulatú délutáni programot kínál minden érdeklődő számára.Idén megújítottuk a tepertőfesztivált!

A korábbi évekhez hasonlóan idén is szeretnénk megtalálni a legjobban elkészített, legfinomabb tepertőt, így várjuk azon vállalkozó szellemű csapatok jelentkezését, akik szeretnék elnyerni a Mórahalom Tepertője címet!


A TEPERTŐSÜTÉSre a rendezvény helyszínén, a Pramonád téren kerül majd sor, melyhez a szalonnát biztosítjuk!

Idén keressük a település legfinomabb TEPERTŐS ÉTELÉT is!


Várjuk tehát a versenyre az otthon elkészített finomságaikkal a lelkes lányokat, háziasszonyokat, nagymamákat és bárkit, aki szeret sütkérezni! A harapnivalók elkészítéséhez nevezésenként 25 dkg tepertővel hozzájárulunk. A nevezés feltétele legalább 1 tálca vagy 1 normál méretű tepsi sütemény elkészítése. Az elkészült ételeket a fesztivál napján a helyszínen, 15 és 16 óra között az erre kijelölt asztalnál lehet majd leadni.

Az elbírálásra mindkét kategória esetében zsűri közreműködésével, a rendezvényen kerül majd sor!

Nevezni a következő módokon lehet:


• Elektronikusan: a visitmorahalom.hu oldalon elérhető jelentkezési lap kitöltésével, melyet online a következő e-mail címre várunk: tdm@morahalom.hu, vagy


• Személyesen: a jelentkezési lap kitöltésével a Turisztikai Irodában hétköznaponként 8.00 és 16.00 óra között

A jelentkezési lapok leadási határideje: november 13. (hétfő)

Ezen kívül a népszerű kézműves kirakodóvásár, gyermekfoglalkozás, zenés műsorok is a rendezvény részét képezik, és természetesen a pálinka is helyet kap!

A rendezvényről további információk hamarosan!


További információ:


Móra-Tourist Nonprofit Kft. (Tömörkény utca 3.)tel.: +36/70 374 72 24

Comments


bottom of page