top of page

Hírek

III. Zentai Gazdanapok

2018.december 8-án egyesületünk részt vett Zentán a III. Gazdanapokon. 

86.Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállítás és Vásár

2019.május 11-17-e között egyesületünk részt vett Újvidéken a 86.Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállításon és Vásáron.

NEA-NO-18-SZ-0678

pályázat lebonyolítása

Workshop - Ópusztaszer

Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark

2019.augusztus 16-18 között részt vettünk Vajdaságban, Oromon a Malomfesztiválon.

A II. Vajdasági Üzleti Találkozón elnökünk, Deli Zoltán mutatta be az egyesületünket.

2019.szeptember 26-29 között részt vettünk Budapesten a 79. OMÉK-on. Randovics Lejla és a Lovasok.hu csapata is erősítette a standunkat.

XIII. KSE Sörverseny és Sörmustra

2019.április 11-14-e között egyesületünk kárpát-medencei szörpökkel kedveskedett a Gödöllőn megrendezett Sörmustrára látogatóknak.

13. Nemzetközi és Regionális Vásár

2019.május 30-a és június 1-je között egyesületünk részt vett Szabadkán a 13. Nemzetközi és Regionális Vásáron.

2019.augusztus 2-4 között részt vettünk Ópusztaszeren a Magyarok Országos Gyűlésén. A lovasok.hu, Csillagösvény labirintus, a Malomfesztivál csapata is erősítette a megjelenésünket.

Baranyi Ildikónak köszönjük a gyönyörű mesét.

2019.szeptember 6-8 között részt vettünk Vajdaságban Topolyán, a Topolya Expo Nemzetközi Mezőgazdasági és Gazdasági Kiállításon.

2019.október 3-5 között részt vettünk Újvidéken a Turisztikai Kiállításon. 

A Kárpát-medencei Turizmus Egyesület október 21-22-én részt vett Budapesten a Kárpát Expo rendezvényen, ahol több, mint 600 kiállító között mutathattuk be tagjaink és partnereink turisztikai kínálatát. A kétnapos rendezvénynek köszönhetően 10 B2B tárgyalásunk volt és számos új ismeretséget és partnerséget kötöttünk.

 

És bár nonprofit szervezet vagyunk, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark, a Csillagösvény Labirintus és az Ópusztaszeri Erdei Vendégházak felajánlásából, a Kárpát-expo jótékonysági programjához az alábbiakkal járultunk hozzá.

A kárpátaljai Sámuel Alapítvány által üzemeltetett árvaház 35 fős csoportja számára biztosítunk Ópusztaszeren 3 napos tartózkodást, 2 éjszakára szállást és ellátást, belépőt a Csillagösvény Labirintusba és az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba, amennyiben a MÁV Magyar Állami Vasutak Zrt. hozzájárul az ingyenes utazás biztosításához.

(Fotó: Magyar Szó Lapkiadó Kft.)

A Kárpát-medencei turizmus újra indításáról tanácskoztak ma,

2020.06.29-én Ópusztaszeren a Kárpát-medencei Turizmus Egyesület vezetői és a Magyar Turisztikai Ügynökség képviselői. Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban tartott nemzetközi szakmai konferencia megszervezésével alkalmat teremtettek arra, hogy Felvidék, Délvidék, Kárpátalja és Erdély képviselői beszámolhassanak a turisztikai ágazat jelenlegi helyzetéről és megfogalmazhassák azokat a kitörési pontokat és eszközöket, melyek a belföldi turizmus újra indítását legjobban szolgálják.

A konferencia programját a linkre kattintva olvashatják: 

KMTE konferencia és kerekasztal beszélgetés

A teljes sajtóközlemény   IDE KATTINTVA  olvasható

bottom of page