top of page

Fesztiválok Magyarországon

busojaras.jpg

Busójárás - Mohács

A busójárás a más népek hiedelemvilágában is megtalálható télbúcsúztató, tavaszköszöntő, oltalmazó, termékenységet varázsló ünnepek családjába tartozik. Éppúgy rokonságot mutat a riói és a velencei karnevállal, mint az afrikai népek szokásaival.

2020.február 20 - 25.

kerekdomb1.jpg

Kerekdomb Fesztivál - Tállya

A Zempléni-hegység templomai, udvarai, kastélytermei, nemesi kúriái, dűlői és egyszerű parasztházai néhány napra fesztiválhelyszínekké avanzsálnak Tállyán. Ami Nyugat-Magyarországnak a Művészetek Völgye, az kíván lenni a kelet-magyarországi régió számára a Kerekdomb Fesztivál.

2019.szetember 12 - 15.

156-volt-fesztival-sopron.png

Volt Fesztivál - Sopron

Magyarország legismertebb és legnépszerűbb vidéki zenei eseménye 2020. július 1-4. között lesz Sopronban. Az első VOLT 2019 nevek: Slipknot, Slash, Parov Stelar, Robin Schulz, LPm, Tankcsapda, Majka, Punnany Massif és Rúzsa Magdolna!

2020.július 1-4.

mogy.png

Magyarok Országos Gyűlése - Ópusztaszer

A rendezvény független társadalmi kezdeményezésként az országban egyedülállóan képviseli a nemzeti érzelmű civil társadalmat. Kizárólag magyar termékekkel, előadásokkal és koncertekkel várjuk látogatóinkat. Fiatalok, családok, szép korúak egyaránt megtalálhatják a programok széles tárházában az érdeklődési körüket.

2020.július 17-19.

bottom of page